Illustration balloon

Onze publicaties

Regelmatig publiceren we blogs over progressieve en legacy incasso. Lees mee, deel en reageer.

Incasso commerciele schuldenindustrie 1200x800

❌ ERROR: Het is niet de schuldenindustrie die moet stoppen, het zijn de originele schuldeisers die hun vraag moeten aanpassen.

11/07/2024

Onlangs publiceerde de consumentenbond een manifest waarin het kabinet wordt opgeroepen om een einde te maken aan de schuldenindustrie. Zie onderstaande link. Hierop hebben inmiddels veel partijen gereageerd, waaronder verschillende grootmachten uit de schuldenindustrie. Volgens mij zit er een hele grote weeffout in de publicatie van de Consumentenbond, en eveneens een fout in de reactie van verschillende partijen die zich hier onwijs uit de tent hebben laten lokken.

Man2

INTERVIEW: Nieuw, sociaal en progressief aflosplatform Dialoque: “Legacy-incasso is een failliet systeem”

08/11/2023

Debiteuren met een achterstallige betaling opzadelen met steeds hoger oplopende kosten, het is niet meer van deze tijd. Dat zegt nieuwkomer in de incassobranche, Dialoque. Medeoprichter van dit sociale en progressieve aflosplatform Rody Heijstek is een van de sprekers tijdens de Credit Expo 2023. “Wij introduceren een nieuw businessmodel, dat de manier waarop er in Nederland wordt geïncasseerd écht verandert.”