Dialoque is aanwezig op Credit Expo 2023 op dinsdag 7 november in Den Bosch

Credit expo 2
Screenshot 2020 05 12 at 12 39 13

Rody Heijstek

02/10/2023

Tijdens Credit Expo 2023, hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management Community, is “duurzaamheid” het centrale thema. Duurzaamheid staat bij steeds meer organisaties hoog op de agenda mede vanwege de verplichte duurzaamheidsrapportage (CSRD) die vanaf het boekjaar 2024 geldt voor grote bedrijven. Op lange termijn is duurzaamheid een harde voorwaarde om de continuïteit te kunnen waarborgen.

Dialoque is aanwezig als standhouder en Platinum partner van Credit Expo om zichzelf voor te stellen aan de branch van potentiële opdrachtgevers en partners. Kom langs in onze stand of woon onze kennissessie bij, om op de hoogte te worden gesteld van de laatste mogelijkheden omtrent sociale en progressieve incasso. Om zo ook kennis te maken met ons nieuwe businessmodel wat een uitdager moet zijn in een wereld van Legacy Incassobureaus.

Over Credit Expo

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op dinsdag 7 november in congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch één van de meest unieke locaties van Nederland. Het is een half uur rijden vanuit Utrecht, en minder dan een uur vanuit Amsterdam. Bekijken hier het programma.

Over Dialoque

Met Dialoque willen we een eind maken aan de ouderwetse aanpak van legacy incasso. Aan de té snelle keuze voor incasso, zonder oog voor de klant. Aan ongezonde incentives voor incassobureaus, onduidelijke kick-backfees voor opdrachtgevers. Aan oplopende kosten en mensen die steeds dieper in de schulden raken. Niet meer van deze tijd, vinden wij. Wij zijn ervan overtuigd dat het anders moet, én dat het anders kan. Daarvoor is er Dialoque.