Illustration boei about

Wij zijn Dialoque

Dialoque is een volledig online aflosplatform voor progressieve incasso. We geven betalers de inzichten en de middelen waarmee zij zelf hun schuldenaflossing kunnen regelen. In dialoog, constructief en coöperatief. Een aanpak die echt sociaal is en mensen respecteert.

Onze uitgangspunten zijn simpel: niemand wil wanbetaler zijn. Ons succes meten we af aan de ‘Sustainable Collection Rate’: de balans tussen commerciële en maatschappelijke belangen.

Betalers doen we een duidelijke, sociale belofte: ga je met Dialoque in zee, dan laten we de kosten niet oplopen en blijft de deurwaarder buiten beeld. Een hele geruststelling.

Illustration door

Wij zijn ervan overtuigd dat het anders moet

Met Dialoque willen we een eind maken aan de aanpak van legacy incasso. Aan de té snelle keuze voor incasso, zonder oog voor de klant. Aan ongezonde incentives voor incassobureaus, onduidelijke kick-backfees voor opdrachtgevers. Aan oplopende kosten en mensen die steeds dieper in de schulden raken. Niet meer van deze tijd, vinden wij. Wij zijn ervan overtuigd dat het anders moet én dat het anders kan. Daarvoor is er Dialoque.

Over Dialoque afbeelding 1
Illustration kruiwagen overons

Veel ervaring in de incassowereld

We weten hoe legacy incasso werkt. Eerlijk is eerlijk: de bedenkers van Dialoque zijn er zelf onderdeel van geweest. We hebben gezien hoe het niet moet en hoe we het niet meer willen. En weten ook hoe het anders kan. Progressief. Met respect. En met effect.

Illustration regenboog overons

Focus op een duurzame oplossing

Progressieve incasso is toekomstbestendig, dus ‘duurzaam’. Met een beter resultaat voor iedereen: de mensen die als debiteur te boek staan, organisaties die hun schulden afgelost willen zien en uiteindelijk de hele maatschappij.

Over Dialoque afbeelding 2

Team

Ons team bestaat uit doorgewinterde ondernemers en professionals uit de incassowereld. We zijn tot de conclusie gekomen: legacy incasso kan echt niet meer. En dus maken we ons nu sterk voor Dialoque:

Rody Heijstek

Rody Heijstek

Co-Founder

Robin Bodaan

Robin Bodaan

Co-Founder

Pieter profile

Pieter Kootte

Manager Operations

Veronique profiel

Veronique Rijken

Advisor Legal and Compliance